Mutari Mobila si Transport Mobila

Firma UdiTransport ofera solutii complete pentru transport si mutari mobila, bagaje si electrocasnice in Bucuresti sau din Bucuresti in toata tara.

Sa incercati sa faceti dumnevoastra transport mobila inchiriind o duba si solicitand ajutorul prietenilor si a rudelor poate parea o varianta mai ieftina. Insa de cele mai multe ori atrage costuri neprevazute, poate si mai mari decat ati angaja o firma de mutari. O solutie mai economica d.p.d.v. financiar dar si al timpului este sa angajati o firma de mutari precum UdiTransport.

Firma de mutari UdiTransport ofera :

 • Lucratori bine pregatiti, amabili si prietenosi
 • Oferta fara taxe ascunse
 • Materiale impachetare (cutii, folie cu bule aer, folie strech, paturi speciale etc)
 • Transport mobila cu autoutilitare curate si dotate corespunzator
 • Programari flexibile

Contacteaza-ne pentru oferta personalizata

Cu o experienta de peste 3 ani in domeniul transport si mutari mobila, ne straduim sa oferim printre cele mai bune si rapide servicii din domeniu

Serviciile noastre includ :

 • Demontare/Montare mobilier (unde este necesar).
 • Protectia mobilierului, consideram noi, ceea mai importanta operatiune,cu folie stretch, folie buble si paturi speciale destinate mutarilor de mobilier.
 • Impachetarea /Despachetarea bunurilor dumneavoastra.
 • Transportul catre noua locatie cu autoutilitare
 • Manipularea intr-un mod corespunzator a mobilierului si a obiectelor personale.
 • Servicii de tip handyman (fixare rafturi pe pereti , montaj galerii , fixare tablouri ,montaj mobilier nou achizitionat etc. )

 

Serviciile noastre de mutari mobila si bagaje din locuinte sunt disponibile in orice zi a saptamanii , inclusiv sambata la acelasi pret ca si in cursul saptamanii .

Pentru informatii suplimentare despre serviciile noastre ne puteti contacta telefonic la 0732 54 88 35

Etape transport si mutare mobila ( in functie de serviciile alese, acestea pot sa difere) :

Impachetare mobila si bunuri personale

In prima faza, obiectele mici se aseaza in cutii speciale de mutari. Obiectele fragile vor fi impachetate in folie protectoare. Ambalarea bunurilor se face cu folie strech sau folie bule de aer. In functie de dimensiunile obiectelor de mobilier, vor fi demontate sau transportate ca atare, nu inainte de a fi ambalate. Toate cutiile si obiectele de mobilier vor fi etichetate pentru a fi asezate corespunzator in noua locatie.

Asezarea in masina

Dupa ambalarea tuturor obiectelor ce urmeaza a fi relocate, personalul nostru incepe incarcarea in autoutilitare. Bunurile vor fi transportate pana la masina cu grija, fara a provoca daune obiectelor in sine sau peretilor pe unde se trece in drumul spre masina. Odata ajunse in masina, bunurile sunt asigurate cu chingi profesionale, pentru a nu se misca pe durata transportului.

Transport mobila

Obiectele incarcate pleaca la drum, local in Bucuresti sau in tara/din tara. Autoutilitarele sunt conduse de soferi profesionisti cu experienta.

Descarcarea si pozitionarea

Bunurile odata ajunse la destinatie, vor fi descarcate si pozitionate conform indicatiilor dumneavoastra. Obiectele de mobilier care au fost demontate, se vor remonta. Daca ati optat pentru inchirierea cutiilor, mentionam ca acestea se vor returna in termen de maxim 10 zile lucratoare.