Firma Mutari Bucuresti si National

Firma mutari Bucuresti si national. Va mutati dintr-un apartament in altul sau alta localitate?

Echipa UdiTransport ofera servicii de Mutari Mobila in Bucuresti dar si in tara. Serviciul mutari mobila include demontarea si remontarea obiectelor de mobilier.

Lasati mutarea in seama noastra! Servicii complete de mutari locuinte si transport mobila. Protejam mobilierul si obiectele fragile prin infoliere, impachetam lucrurile personale in cutii de transport, caram si pozitionam toate bunurile in noua locatie.

Mutari Locuinte transport mobila

Etapele mutarii dumneavoatra :

Estimarea

Puteti opta pentru o vizita din partea unui consilier specializat in relocari pentru o evaluare corecta si adaptata nevoilor dumneavoastra; sau puteti folosi formularul de contact/ apelul telefonic unde un consilier va gasi solutia potrivita.

Impachetarea bunurilor

In prima faza, obiectele mici precum si imbracamintea se pun in cutii speciale de mutari. Obiectele fragile vor fi impachetate in folie protectoare. Ambalarea bunurilor se face cu folie strech sau folie bule. In functie de dimensiunile obiectelor de mobilier, vor fi demontate sau transportate ca atare, nu inainte de a fi ambalate. Toate cutiile si obiectele de mobilier vor fi etichetate pentru a fi asezate corespunzator in noua locatie.

Asezarea in masina

Dupa ambalarea tuturor obiectelor ce urmeaza a fi relocate, personalul nostru calificat incepe incarcarea in autoutilitara. Bunurile vor fi transportate pana la masina cu grija, fara a provoca daune obiectelor in sine sau peretilor pe unde se trece in drumul spre masina. Odata ajunse in masina, bunurile sunt asigurate cu chingi profesionale, pentru a un se misca pe durata transportului.

Transportul la noua locatie

Obiectele incarcate pleaca la drum, local in Bucuresti sau in tara/din tara. Autoutilitarele sunt conduse de soferi profesionisti cu experienta.

Descarcarea si pozitionarea

Bunurile odata ajunse la destinatie, vor fi descarcate si pozitionate conform indicatiilor dumneavoastra. Obiectele de mobilier care au fost demonatate, se vor remonta. Daca ati optat pentru inchirierea cutiilor, mentionam ca acestea se vor returna in termen de maxim 10 zile.