Se incarca

Transport
mobila & marfa

Cum programez un transport?

Debarasare mobilier

Solicitati telefonic sau pe email oferta de pret

Reciclare mobila veche

Stabilim impreuna ziua de preluare

debarasare canapea

Va contactam inainte de a ajunge cu 2 ore

reciclare electrocasnice

Lasati transportul in seama noastra

Transport Marfa

UdiTransport ofera servicii de transport marfa in Bucuresti si national cu autoutilitare inchise de 3.5 tone. Asiguram transport rapid, atat in Bucuresti cat si national.

Fie ca este vorba despre marfa paletizata sau doriti sa mutati lucrurile personale dintr-o localitate in alta, puteti apela la serviciile noastre de transport marfa.

Formular Contact

Transport Bagaje

Trebuie sa va mutati si doriti sa luati doar bagajele si mobilier mic? Noi va oferim:

  • personal la incarcare - descarcare
  • dube inchise si curate
  • programari flexibile
  • preturi accesibile

Va putem pune la dispozitie personal care sa mute bagajele din vechea in noua locuinta. Daca acestea nu sunt impachetate de catre dumneavoastra echipele noastre le pot impacheta.

DA putem face noi impachetarea si/sau despachetarea in locul dumneavoastra, si astfel scapati de acest proces care necesita foarte mult timp.

Impachetam vesela, paharele si orice electrocasnice in cutii speciale de transport.
Obiectele fragile precum oglinzile, obiectele decorative, tablourile, televizoarele, calculatoarele, monitoarele, echipamentul audio, vor fi impachetate in folie cu bule de aer pentru extra protectie.

Transport Mobila

Un agent specializat in proiecte de transport marfa, mutari locuinte si relocari sedii firma va sta la dispozitie 7 zile pe saptamana.

Oferim solutii complexe precum mutari mobilier, relocari firme, transport mobila, debarasare mobilier, relocari internationale.

Transportul se efectueaza cu autoutilitare de 3.5 tone, iar echipele noastre de profesionisti pot incarca si descarca in deplina siguranta bunurile transportate.

Demontarea mobilierului duce la compactarea transportului, si va ajuta la prevenirea deteriorarilor. Echipele noastre sunt specializate in demontare si asamblarea mobilei. Dupa demontare piesele fragile de mobilier sunt ambalate cu materiale profesionale de protectie, precum folie folie stretch, carton si folie cu bule de aer.

Prin ce se diferentiaza serviciile noastre?

Suntem una dintre cele mai apreciate companii de debarasari din Bucuresti deoarece oferim servicii profesionale.

Desi suntem tineri, ne ghidam dupa reguli vechi - scopul nostru fiind onorarea fiecarei comenzi rapid, iar fiecare client are parte de servicii de cea mai buna calitate si de o experienta placuta.

Atunci cand aveti nevoie o firma de mutari este foarte important sa gasiti partenerul perfect.
De aceea noi va prezentam parerea clientilor anteriori.

Cum procedam?

Procesul incepe in momentul in care luati legatura cu noi. Oferim o estimare corecta si preturi avantajoase - NU exista comisioane ascunse.

Cu aproximativ 2 ore inainte de programare, va sunam pentru a va anunta ca suntem in drum spre dvs.

Pe tot parcursul transportului catre dubele noastre, lucram cu atentie si respect pentru proprietatea si bunurile dvs.

In situatia in care aveti nevoie de cutii de carton, va putem pune la dispozitie cutii speciale, rezistente, cu titlu de inchiriere sau achizitionare Acestea sunt realizate din carton dublu stratificat co5.