Se incarca

Debarasare
mobilier & electrocasnice

Cum scapati de mobila veche?

Debarasare mobilier

In urma detaliilor oferite primiti oferta de pret

Reciclare mobila veche

Stabilim impreuna ziua de preluare

debarasare canapea

Va contactam inainte de a ajunge cu 2 ore

reciclare electrocasnice

Preluam direct din locuinta dvs. obiectele

Debarasari Bucuresti

Punem accentul pe respectul pentru clienti si o munca bine facuta de fiecare data. Misiunea noastra ecologica ne determina sa ne asiguram ca obiectele dvs. vor fi reciclate in centrele specializate din Bucuresti si Ilfov, sau ca le gasim un nou camin ori o noua intrebuintare.

Cu Udi Transport, va puteti astepta la un proces simplu si rapid, la cele mai mici preturi si la cea mai inalta calitate a serviciului.

Formular Contact

Unde arunc mobila veche?

Serviciile noastre de debarasare reprezinta cea mai buna varianta de a arunca obiectele nefolositore precum mobila sau electrocasnice, fara a risca amenzi. Abandonarea acestora pe domeniul public reprezinta o infractiune pentru care puteti fi amendat. Noi le preluam contra cost direct din locuinta dvs.

Ajutam proprietarii de locuinte si chiriasii sa gaseasca o solutie usoara, rapida si legala pentru eliminarea gunoiului nedorit.

Contactarea serviciilor Udi Transport este cea mai buna varianta, deoarece ne terminam treaba rapid si bine. Reciclam mai mult decat concurentii nostri, asa ca ne puteti considera si optiunea dvs. verde pentru aruncarea obiectelor nefolositoare.

Oamenii adora Udi Transport pentru ca oferim cel mai inalt nivel de profesionalism si servicii fantastice pentru clienti. Aveti parte o experiență placuta la preturi avantajoase, programare usoara si servicii rapide.

Debarasari complete

Curatenia si organizarea fac o casa fericita. Aveti camerele ticsite cu obiecte inutile? Udi Transport are grija sa preia lucrurile nedorite si sa le gaseasca un nou camin, ori sa le predea centrelor de colectare si reciclare.

Servicii de transport pentru cantitati mari si voluminoase de mobilier si electrocasnice.

Debarasam apartamente sau case mostenite pline cu obiecte vechi si nedorite. Serviciile noastre de debarasare a gunoiului rezidential acopera aproape orice:

Debarasare aparate de aer conditionat - Ati incercat vreodata sa ridicati un aparat de aer conditionat vechi? Da, sunt grele, murdare si incomode. Udi Transport lucreaza cu profesionisti care va pot ajuta sa scapati de aparatul de aer conditionat vechi.

Debarasare masini de spalat - Cand vine timpul sa schimbati masina de spalat, contactati Udi Transport.Suntem specializati in indepartarea si reciclarea aparatelor electrocasnice mari.

Debarasare deseuri electronice - calculatoare vechi, monitoare, televizoare, scanere, imprimante si alte deseuri care polueaza pamantul atunci cand nu sunt trimise la depozitele de deseuri. Udi Transport preia aceste obiecte si le gaseste un nou camin sau le duce in centrele de colectare.

Debarasare frigidere si congelatoare - Inlocuirea vechiului congelator sau frigider poate economisi cu usurinta sute de lei la factura de curent electric. Dar ce sa faceti cu aparatele vechi? Nici o problema. Udi Transport il poate recicla pentru dvs.

Debarasare canapele si mobila veche - Aruncarea mobilierului pe domeniul public este aspru pedepsita de lege. Evitati amenzile apeland la o firma de debarasari din Bucuresti. Udi Transport are forta de munca si autoutilitare pentru a recicla sau a duce la centrele de colectare mobilierul rupt sau nedorit.

Debarasare cazi de fonta si calorifere - Au fost utile cat au functionat si aratat bine! Daca vremea lor a trecut si trebuie sa le schimbati cu unele noi, echipa noastra se poate ocupa de tot: reciclarea celor vechi dar si transportul celor noi.

Prin ce se diferentiaza serviciile noastre?

Suntem una dintre cele mai apreciate companii de debarasari din Bucuresti deoarece oferim servicii profesionale.

Desi suntem tineri, ne ghidam dupa reguli vechi - scopul nostru fiind onorarea fiecarei comenzi rapid, iar fiecare client are parte de servicii de cea mai buna calitate si de o experienta placuta.

Cum procedam?

Procesul incepe in momentul in care luati legatura cu noi. Oferim o estimare corecta si preturi avantajoase - NU exista comisioane ascunse.

Cu aproximativ 2 ore inainte de programare, va sunam pentru a va anunta ca suntem in drum spre dvs. Cand ajungem, trebuie doar sa ne aratati obiectele pe care ar trebui sa le preluam iar noi ne apucam de treaba.

Pe tot parcursul transportului catre camioanele noastre, lucram cu atentie si respect pentru proprietatea si bunurile dvs.